3 apr. 2011

Varför snackar alla om killar hela tiden?

- OMG, tittar han på mig? Verkligen? *Fniss* Gud vad pinsamt, titta inte på honom! Gör det inte, han kommer fatta att vi snackar om honom. Låtsas garva åt något istället! Kollar han fortfarande? Herregud herregud. Varför kollar du på din mobil? Jaha, har -Random killnamn- skrivit något?! Oftaaaa, vaad???
Osv osv osv osv osv osv 

Jag fattar inte, hur orkar man? Hur orkar man sitta och snacka om folk på det där sättet bara för att de är av det andra könet? Seriöst, om du gillar honom, gå fram till honom istället för att sitta och våldta mig med sånt där trams. Om du inte vågar, snacka om något annat istället! Du är FEMTON år nu ffs!
Och nej, jag vänder mig inte till en specifik person nu, jag vänder mig till alla femtonåriga tjejer på denna planet för jag är så trött på att behöva uthärda sånt där barnsligt trams.
Jag vet att jag verkar über irriterad nu, och det är jag inte, jag förstår bara inte vad det är som är så himla intressant med Tobias elr Henrik elr vad fan nu namnet är på den och den killen som råkade titta åt ditt håll en sekund.
Geesh.

7 kommentarer:

 1. Pojkar har snoppar, det har inte flickor. Det är därför vi behöver prata om dem hela tiden, det är så otroligt märkligt att ha en hudflik utanför kroppen på det där viset. Är det en muskel? Är det en fågel? Ingen tjej vet.

  SvaraRadera
 2. Somliga hävdar att man kan använda sig av hudfliken för att få det skönt i kissan också, men jag tror att det är en myt.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, sant! Att jag inte tänkt på den uppenbara anledningen!
  Va? Vad vore det sköna med att få en fågel i kissan?:ooo

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte, men det kanske är därifrån ordet "fladderfitta" kommer? När det sitter en fågel där inne så fladdrar det onekligen lite i blygdläpparna.

  SvaraRadera
 5. Haha, kan gott hända alltså :o
  Du är verkligen insiktsfull!

  SvaraRadera
 6. så sant, hoppas inte jag tillhör den delen som pratar så ? o.O
  Tror inte jag har sagt så mycket om han, och nu har ja ändå inget att säga -.-

  SvaraRadera
 7. Aww QAQ<3
  Men gud nej, du var aldrig en sån som höll på sådär! Nu när jag läser om detta inlägg så verkar det lite som att jag är värsta bitterfittan som inte unnar folk att vara kära, och så är det verkligen inte, syftade mer bara på folk som verkligen inte snackar om NÅGOT annat, och som håller på att snacka hela tiden om killar de knappt ens känner, osv. Sån är verkligen inte du <3

  SvaraRadera